Din stormarknad

Spelar högt på nätet

Handla på Royal Design och Rum21

Royal Design erbjuder förmånliga priser

Den designintresserade rekommenderas att besöka Royal Design och Rum21 på nätet. Här hittar man varor inom områden som badrum, belysning, inredning, kök, servering och textil. Förutom på nätet finns Royal Design på tolv orter i Sverige, Rum21 förvärvades av Royal Design Group 2014 och har butik samt kontor i Göteborg.

Royal Design är störst i Norden när det kommer till e-handel inom områden som design, heminredning och möbler. Affärsidén vilar på visionen om att erbjuda fler kunder förstklassig design genom att erbjuda design till rätt pris. När bolaget grundades 1999 fokuserade man på att sälja premiummärken från Sverige till USA.

På nätet erbjuder Royal Design fler än 100 000 produkter från 350 varumärken. Produkterna kategoriseras under möbler, belysning, att dricka ur, för köket, bakning, fat och tallrikar, knivar, bestick, skålar, vaser och krukor, kannor och karaffer, doftljus, ljusstakar och ljuslyktor, smycken, klockor, badrum, utemiljö, utemöbler, textil och mattor, för sovrummet, barn, skulpturer, porslinsfigurer, för kontoret, ljud och teknik, limiterat, övrigt och designers.

Att handla på Royal Design och Rum21 är ett uppskattat nöje i alla åldrar. Särskilt trevligt blir det med tanke på att design i världsklass säljs till förmånliga priser. Om man inte vill handla via nätet kan man besöka Royal Designs fysiska butiker i Göteborg, Jönköping, Karlstad, Kristianstad, Landskrona, Lidingö, Lund, Nacka, Solna, Stockholm, Sundsvall och Visby. Även om det är smidigt att beställa över nätet är det trevligt att flanera i spännande butiker.

Det finns möjlighet att fynda på Royal Design – under kategorin outlet. Här hittar man bland annat produkter från världsberömda designers som Iittala, Rörstrand, Kosta Boda och Orrefors. Dock gäller det att vara på tårna, för här går produkterna åt som smör i solsken. Att fynda är alltid trevligt, särskilt på Royal Design. Och det är vad Royal Design hoppas på, att fler ska få tillgång till underbar design.

Royal Design